top of page
Luxe mercedes taxi in Maastricht.jpg

Ervaar de impressie van Taxi Travel Maastricht

Taxi in limburg.jpg

Welkom bij Taxi Travel Maastricht

Ervaar de beste luxury taxi van Nederland

Taxi Travel Maastricht is een zeer gedreven bedrijf die zich onderscheidt door zijn luxe en kwaliteit in de vervoersbranche. Met veel zorg en liefde verzorgt Taxi Travel Maastricht onze klanten een uitermate belevingsroute zodat ze niks tekortkomen qua service. Taxi Travel Maastricht is een familiebedrijf die 26 jaar geleden is opgericht. Daarom kunnen wij u verzekeren van een uitstekende op maat gemaakte rit voor u zonder enige zorgen.

De zekerheid van snelle en perfecte

service

Wilt u een vergadering of een feest bijwonen en heeft u behoefte aan een comfortabele, luxe rit? Boek bij ons en geniet van onze luxe zakelijke chauffeursservice. Wij nemen graag uw congresreis uit handen en maken het u gemakkelijk. Een van onze bekwame chauffeurs haalt u op van elke locatie en brengt u naar uw gewenste bestemming.
Wij brengen u op tijd voor zakelijke bijeenkomsten met de veiligheid, het comfort en het plezier van een luxury service.

Lees meer over ons

De perfecte taxi rit in Maastricht.jpg

Onze luxe en comfortabele fleet

Bij Taxi Travel Maastricht kunt u een keuze maken uit de volgende voertuigen

Onze diensten

vliegtuigen

Luchthaven vervoer

Taxi Travel Maastricht biedt u 7 dagen in de week, 24 uur per dag luxe Luchthaven vervoer aan. Krijg nu korting bij een retour transfer naar een vliegveld.

Taxi voor grote groep in Limburg.jpg

Groepsvervoer

Wij bieden groepsvervoer aan voor groepen tot 8 personen. U kunt makkelijk en voordelig een luxe bus huren in Maastricht en omstreken.

Zakelijk vervoer met Taxi Travel Maastricht.jpg

Zakelijk vervoer

Een vergadering of een bijeenkomst bijwonen? Taxi Travel Maastricht neemt graag uw reis naar vergaderingen over en bezorgen u een ontspannende rit.

Paticulieren vervoer Maastricht.jpg

Particulier vervoer

Wij zijn ook beschikbaar als particulier vervoer. Één van onze bekwame chauffeurs haalt u op vanaf elke locatie en zet u af op de door u gewenste bestemming.

Contractvervoer in Maastricht Taxi Travel Maastricht.jpg

Contractvervoer

Taxi Travel Maastricht biedt u 7 dagen in de week, 24 uur per dag luxe Luchthaven vervoer aan. Krijg nu korting bij een retour transfer naar een vliegveld.

Luxury VIP taxi service door Taxi Travel Maastricht

V.I.P. Vervoer

Wij kunnen u de beste en meest exclusieve manier van reizen bieden. Kies voor onze VIP Service als u het hoogste niveau van luxe wilt dat mogelijk is.

Maastricht e klasse met chauffeur voor bruiloft.jpg

Bruiloften

Wij zijn te reserveren voor bruiloften en speciale gelegenheden. U wordt vervoerd door een chauffeur in uw eigen voertuig of in een van onze luxe voertuigen.

Uitvaartvervoer in Maastricht.jpg

Uitvaartvervoer

Taxi Travel Maastricht is ook beschikbaar voor uitvaart-
vervoer. Maak een afspraak via ons boekingssysteem.

bottom of page